Minoxidilbg и неговата употреба

Употребата на минксидил – minoxidil за спиране на косопад и алопеция е следната:

 • Два пъти в деня, вечер и сутрин.
 • Пръска се мястото засегнато от алопеция и косопад.
 • След пръскането косата не се мие. Твърде вероятно е зоната да остане леко “ омазнена“, това се дължи на пропиленгликола, който спомага за проникването на миноксидила във фоликула на скалпела. Няма друг по-добър и ефективен начин за проникване на миноксидила.
 • Лечението се провежда от 3 до 4 месеца. След това се прави почивка от един месец и пак може да се продължи.

8 мнения за “Minoxidilbg и неговата употреба

 1. Интересувам се от Миноксидил-капки за растеж на брада.Искам да попитам дали продуктът е наличен и искам да разбера до какъв период е необходимо да се използва.Тоест чел съм,че е около 6 месеца нужно,не говорим за по малък период,но искам да знам, след като се спре да кажем след шестият месец постигнатият резултат остава или се губи до първоначално ниво.Това е най-важно да се знае.Благодаря!

  1. Здравейте, продукта е наличен. Периода може да е и по-дълъг с прекъсвания. За да бъдем откровени, може да се получи първоначално загубване на окосмената част, но след почивка-месец, може да се продължи ползването на миноксидил.Приемането на фолиева киселина( хранителна добавка) заедно с употребата на миноксидил, (обикновено я препоръчват при бременни жени, но това не пречи), знаем директно от клиенти, че има доста добър и траен ефект. Бладорарим за вниманието!

 2. Здравейте, обичам да плувам през деня. Това отразява ли се по някакъв начин на усвояването на препарата и ако отговора е „ДА“ след колко време след нанасянето може да се плува (къпе)

 3. Здравейте,
  Използвам продукта от четири месеца, направих един месец почивка и сега отново започнах да го използвам. Видим ефект не виждам за сега, нямам представа защо, като го ползвам два пъти дневно. Въпреки това не се отказвам, тъй като съм наясно, че за ефект се изисква време. Въпросът ми е как се процедира от тук нататък, дали отново трябва четири месеца да използвам продукта без прекъсване, след което да си дам месец почивка или един месец се използва, един се почива?

  1. Здравейте,благодарим за вниманието. Продължавате да ползвате минокс5 по същия,начин. Резултатите са различни при всеки човек. Дали имате останали фоликули,фаза на плешивост.Винаги се стараем да бъдем откровени. Миноксодил чудеса не прави, при различни хора действа различно.

   Поздрави

   http://www.minoxidilbg.com

Вашият коментар